MAČVAN SE VRAĆA, GROBARI U TRANSU?! Italijanski novinar Luka D'Alesandro otkriva da su CRNO-BELI NA PRAGU brutalniog POJAČANJA

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAČVAN SE VRAĆA, GROBARI U TRANSU?! Italijanski novinar Luka D'Alesandro otkriva da su CRNO-BELI NA PRAGU brutalniog POJAČANJA

Italijanski novinar Luka D'Alesandro tvrdi da bi jedno od pojačanja "crno-belih" mogao bi da bude i reprezentativac Srbije Milan Mačvan.

On prenosi da uprava Partizana radi na produžavanju ugovora sa igračima iz postojećeg rostera, žele da zadrže jezgro koje je pružalo odlične rezultate ove sezone.

Iskusni krilni centar je u dva navrata već nosio dres Partizana, najpre kao pozajmljen igrač Makabija u sezoni 2011/12, a potom je crno-beli dres nosio i u sezoni 2014/15.

Sa "crno-belima" je osvojio Superligu Srbije i Kup Radivoja Koraća, a 2015. godine je bio uvršten i u idealnu petorku ABA lige.

Ostavio je dubok trag u Partizanu, nakon toga je igrao za Armani i Bajern, ali je u Minhenu doživeo dve teške povrede, pa se minulog leta preselio u Japan, gde je sa Alvarkom iz Tokija osvojio tamošnji šampionat.

Istekao mu je ugovor sa klubom, sada je slobodan igrač i pregovara sa "crno-belima" o mogućem povratku, prenosi D'Alesandro.

Mediji/Teleks.info

Komentari