MOKA SE BRUTALNO OBRUŠIO NA RADONJIĆA, IMAO JE I ŠTA DA KAŽE ČOVIĆU! Ko drugi da vam kaže bilo šta o Zvezdi osim mene? Niko drugi ne sme!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MOKA SE BRUTALNO OBRUŠIO NA RADONJIĆA, IMAO JE I ŠTA DA KAŽE ČOVIĆU! Ko drugi da vam kaže bilo šta o Zvezdi osim mene? Niko drugi ne sme!

Čuveni košarkaš Crvene zvezde, Zoran Moka Slavnić, u intervjuu je otkrio neke od detalja nedavnog razgovora sa Nebojšom Čovićem, a takođe je iskoristio priliku da kritikuje najtrofejnijeg trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića.

Slavinić ne krije mišljenje da je prvi čovek Crvene zvezde napravio grešku kada je smenio Sašu Obradovića, a upravo to je i rekao Čoviću.

– Ko će drugi da vam kaže bilo šta realno o Zvezdi osim mene? Niko drugi ne sme. Pre dva dana sam pričao s Čovićem sat vremena i prva stvar koju sam mu rekao je da je greška bila smeniti Sašu Obradovića. Eh sad, da li je bila greška dovesti ga, to je nešto drugo – rekao je Slavnić za Objektiv i dodao:

– Radonjić nije sposoban da izvuče ekipu. Kada sam čuo da je on najtrofejniji trener Zvezde hteo sam da se upi**am od smeha.

Slavnić je potom nastavio da žestoko kritikuje Radonjića.

– Kada je forma u pitanju i dizanje iste, to zavisi od mnogo faktora, ali ključni je trener, a kada je sadašnji trener Zvezde u pitanju, ja ne verujem u njega ni najmanje i hiljadu puta me je ubedio u to da ne treba verovati u njega - poručio je Zoran Slavnić.

SD

Komentari