OBRADOVIĆ ŽELI JARAMAZA U PARTIZANU, ŠTA ĆE OGNJEN ODLUČITI?! Ima ponudu Trinkijerija i Bajerna, ali...

    Podeli
  • OBRADOVIĆ ŽELI JARAMAZA U PARTIZANU, ŠTA ĆE OGNJEN ODLUČITI?! Ima ponudu Trinkijerija i Bajerna, ali...

Iako će zvanična promocija Željka Obradovića kao novog trenera Partizana biti obavljena u ponedeljak, najtrofejniji evropski stručnjak uveliko radi po pitanju jačanja igračkog kadra. Pored pojačanja, svakako ima i onih koji imaju ponude, ali Obradović želi da ostanu.

Prvi cilj Željka Obradovića je da obavi razgovor sa Ognjenom Jaramazom, kako bi video da li postoji mogućnost da ovaj košarkaš i u narednoj sezoni nosi crno-beli dres. Poznato je od ranije da ovaj košarkaš ima ponudu minhenskog Bajerna, na čijoj klupi sedi nekadašnji trener crno-belih, Andrija Trinkijeri.

Realno je da Ognjen Jaramaz napusti Partizan i ode u Nemačku, ali će u Košarkaškom klubu Partizan učiniti sve da ga ipak zadrže. Karta na koju će igrati je upravo – Željko Obradović. Odnosno njegova želja da ovaj igrač ostane.

Uporedo sa razgovorima sa Jaramazom, crno-beli i Željko Obradović razmatraju mogućnost da se u klub vrati neki od bivših košarkaša, a nema sumnje da će u Humsku stići i makar jedan kvalitetan Amerikanac, jer je Obradović poznat kao neko ko je u svim klubovima u kojima je radio uvek imao dobar skauting po pitanju Amerikanaca.

Maxbetsport

Komentari