TEODOSIĆ: U KINI NAS ČEKA PAKAO, SEDAM ILI OSAM EKIPA HOĆE MEDALJU! Ameri su prvi favoriti, Srbija može da iznenadi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TEODOSIĆ: U KINI NAS ČEKA PAKAO, SEDAM ILI OSAM EKIPA HOĆE MEDALJU! Ameri su prvi favoriti, Srbija može da iznenadi!

Kapitem reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ponovo je potpuno zdrav i motivisan u nameri da predvodi Srbiju do nove medalje na Svetskom kupu.

Reprezentacija Srbije priprema se za izazove u Kini na Kopaoniku, a Teodosić je pričao za “Alo“ kako teku dani u iščekivanju prvih pripremnih mečeva (već u nedelju zakazan je duel sa Borcem iz Čačka, a sledeće nedelje mečevi protiv Finske i Litvanije).

- Zadovoljni smo. Ovaj deo priprema nije lak, ali to je normalno i tako treba da bude. Nadam se da ćemo uskoro trenirati u punom sastavu - počeo je priču Teo.

Istakao je da je atmosfera u ekipi odlična i da njemu i saigračima ne treba mnogo da profunkcionišu kao Celina.

“Poznajemo se godinama i znamo šta može, a šta ne može i to baš zbog toga što smo dugo godina zajedno. Svi smo mi manje-više generacija. Razlika između nas je dve-tri godine, uz nekoliko mlađih igrača, tako da nam ne treba mnogo vremena”.

Teo smatra da je najveći adut “orlova” individualni kvalitet igrača, ali i timski duh i atmosfera koja vlada među njima.

Kad je reč o SP u Kini Teodosić je optimista, ali upozorava i da će takmičenje će biti jako neizvesno i teško.

“Čak sedam ili osam ekipa ima kvalitet i nada se medalji. Mi smo jedna od njih. Imamo naše prednosti u odnosu na druge i trebalo bi to da iskoristimo. I pored silnih otkaza najveći favoriti su i dalje Amerikanci”, ocenio je Teodosić.


Komentari