ŽOC SPREMA NOVU BOMBU U PARTIZANU?! Grobari će se iznenaditi kad vide na koje mesto ga dovodi!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • ŽOC SPREMA NOVU BOMBU U PARTIZANU?! Grobari će se iznenaditi kad vide na koje mesto ga dovodi!

Nije imao klasičnu peticu s iskustvom. Doveo ga je… U Partizan je stigao Matijas Lesor. Trebalo bi da je napravljen dobar posao. Mada, po brojru promašenih slobodnih bacanja u Ankari, protiv Turk Telekoma (4/16) Francuz je postavio negativan rekord Evrokupa. Ne znači, razume se, da neće da se popravi.

Navijači crno-belih bi na pitanje “koju poziciju biste želeli da pojačate” uglavnom odgovorili sa: “Poziciju pleja”. Mladi Jam Madar još ne prikazuje igre zbog kojih ga je Željko Obradović poželeo u crno-belom dresu. “Tanke” igre pruža i Aleksa Avramović. Obojica su, doduše, dobri u “krađi lopti”, ali napadački još nisu eksplodirali. Bez pravog, raspoloženog pleja, pitanje je da li će želje kluba iz Humske da budu ostvarene.

Jedno je sigurno – Partizan nije završio sa doselekcijom. Neće Lesor da bude jedini koji je naknadno angažovan. Međutim, na vidiku nije dolazak organizatora igre. Kako saznaje MaxBet sport, na radaru kluba iz Humske je dolazak igrača na poziciji dva/tri.

Za sada je još daleko od imena, ali se traži takav profil igrača. Ukoliko se pronađe zanimljiv košarkaš na tržištu, ostaje otvoreno pitanje da li će novi dolazak da uslovi i neminovni rastanak s nekim od trenutnih članova prvog tima…

Maxbetsport

Komentari