BJELICA IGRA PROFESORSKI, JOKIĆEV REKORD SEZONE! Polovičan uspeh Orlova, Nemanja pobedio, Nikola tragičar!

    foto: Printskrin/KSS
    Podeli
  • BJELICA IGRA PROFESORSKI, JOKIĆEV REKORD SEZONE! Polovičan uspeh Orlova, Nemanja pobedio, Nikola tragičar!

Košarkaši Golden Stejt bili su ubedljivo bolji od tima Šarlota sa 114:92 i nastavili pobednički niz na svom trerenu. Srpski internacionalac Nemanja Bjelica je pružio odličnu igru i začinio je sa dve postignute trojke iz dva pokušaja.

Košarkaši Golden Stejta su gotovo rutinski nadigrali Šarlot iako su gosti dobro ušli u meč i čak poveli u prvoj četvrtini.

Ipak u nastavku su Kari i tim preuzeli inicijativu, načinili preokret i potom meč vodili ka ubedljivoj pobedi.

Iako je predvodio tim Stef Kari nije bio uobičajeno efikasan i meč je završio sa 15 poena uz devet asistencija i osam skokova.

Najefikasniji je bio Džordan Pul koji je meč završio sa 31 postignutim poenom uz čak sedam trojki.

Nemanja Bjelica je pružio odličnu igru u kojoj je proveo samo 12 minuta. Za to vreme ubacio je osam poena, od kojih je imao dve trojke iz dva pokušaja, uz po dva skoka i podeljena dodavanja.

Košarkaši Memfisa nadigrali su Denver sa 108:106 na svom terenu i u drugoj utakmici u sezoni, a Nikola Jokić je uprkos tome što je odigrao do sada najefikasniji meč bio tragičar meča jer u poslednjim sekundama nije svom timu uspeo da donese produžetak

Srpski centar iz Sombora je odigrao najefikasniji meč u sezoni postigavši rekord sa 34 postignuta poena uz 11 uhvaćenih, pet podeljenih i dve ukradene lopte za 35 minuta na parketu.

Ali sve je to otišlo u drugi plan jer je u poslednjim sekundama meča propustio priliku da svom timu donese izjednačenje i produžetak meča.

RTS

Komentari