BOGDAN RASTURIO OKLAHOMU, POIGRAVAO SE SA POKUŠEVSKIM I EKIPOM! Rekord sezone Srbina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOGDAN RASTURIO OKLAHOMU, POIGRAVAO SE SA POKUŠEVSKIM I EKIPOM! Rekord sezone Srbina!

Bogdan Bogdanović je najboljom igrom ove sezone predvodio Atlantu u ubedljivoj pobedi nad Oklahomom sa 116:93 i nadigrao zemljaka Alekseja Pokuševskog koji je imao skroman učinak u prorazu svog tima. Pobedu Vašingtona nad Jutom sa 131:122 obeležilo je šutersko nadmetanje Bredlija Bila i Donovana Mičela.

Bogdan Bogdanović se vraća u nekadašnju formu i meč je završio sa rekordnih 23 poena uz šest skokova i tri asistencije za pola sata igre.

Atlanta – Oklahoma 116:93

Bogdanović je tako bio najefikasniji igrač u timu pobednika, sa istim brojem poena pratio ga je Tre Jang a Kolins je dodao 19 poena uz 3 skoka i dve asistencije.

Na drugoj strani Aleksej Pokuševski nije uspeo da parira svom zemljaku i za 25 minuta na parketu ubacio je četiri poena uz šest skokova i dve asistencije.

U njegovom timu najefikasniji je bio Šej Gildžes Aleksander sa 19 postignutih poena ali je to bilo nedovoljno da se spreči sedmo uzastopno slavlje za igru raspoložene Atlante,

Tim Nejta Mekmilana je poveo od samog starta meča i potom samo uvećavao razliku pa se samo postavljalo pitanje kojiko ubedljivo će dobiti meč.

Duel Vašingtona i Jute obeležilo je šutersko nadmetanje Bredlija Bila i Rasela Vestbruka sa Donovanom Mičelom i Džonom Inglsom a na kraju je slavio Vašington sa 131:122.

Vašington – Juta 131:122

Bil je postigao 43 poena, uz pet skokova i dve asistencije, a Mičel poen manje, uz četiri skoka i šest asistencija. Bila je odlično pratio Rasel Vestbruk postigavši trpl-dabl pošto je pored 35 postignutih poena, imao i 15 skokova i 13 asisntencija dok je Džon Ingls ubacio 34 poena, uz pet skokova i dve asisntecije.

U Medison Skver Gardenu Njujork je savladao Orlando sa 94:93. U timu domaćina najefikasniji su bili Burks sa 21 poenom i Bulok sa 20 poena, dok je Furnije bio najefikasniji igrač utakmice sa 23 poena.

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Vašington - Juta 131:122

Atlanta - Oklahoma 116:93

Njujork - Orlando 94:93

Finiks - Minesota 119:123

Portland - Nju Orleans 101:93

LA Lejkers - Šarlot 116:105


Komentari