JOKIĆ OSTAJE BEZ "DESNE RUKE"! Denver odustaje od razvija mladih i ide na sve ili ništa? TREJDOVAĆE MARIJA ZA HOLIDEJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆ OSTAJE BEZ "DESNE RUKE"! Denver odustaje od razvija mladih i ide na sve ili ništa? TREJDOVAĆE MARIJA ZA HOLIDEJA!

Denver Nagetsi mogli bi da upute poziv Nju Orleans Pelikansima za Drua Holideja, prenosi dobro obavešteni Šems Čaranija.

Još ranije u toku meseca ESPN je preneo da bi iskusni plejmejker mogao da bude dostupan u trejd pričama.

Pelikansi igraju ispod očekivanja ove sezone, plej-of je gotovo nemoguća misija i zbog toga bi Džru mogao da napusti Luizijanu.

Po Šemsu, dva najzainteresovanija tima su Denver i Majami.

Nagetsi su godinama unazad isticali kako neće preko noći do uspeha, kako veruju mladom jezgru ekipe, ali vreme im polako ističe.

Ekipa iz Kolorada nalazi se u vrhu Zapada, ali u plej-ofu neće imati šta da traže protiv mnogo iskusnijih ekipa poput Lejkersa i Klipersa.

Džamal Mari, Geri Heris, Malik Bizli, Montej Moris, Pol Milsap, Džeremi Grant, svi bi oni mogli da budu dostupni, a jedino su Nikola Jokić i Majkl Porter junior nedodirljivi.

Holidej je godinama unazad jedan od najboljih, ali i najpotcenjenijih plejmejkera. Nagetsima bi doneo iskustvo i "paklenu" odbranu na pleju, nešto što Mari ne poseduje.

Eventualnim trejdom Džamala Marija ekipa Denvera bi odustala od njegovog razvitka i krenula bi na sve ili ništa, ili što bi Amerikanci rekli, odabrali bi "win-now" situaciju.

Trejd rok traje do petog februara i u janauru nas očekuju brojne uzbuđenja na tržištu.

Komentari