(VIDEO) AKO STE MISLILI DA JOKIĆ NEĆE UZVRATITI NA PODLOST, ONDA NIŠTA NE ZNATE O SRBIMA... Društvene mreže gore, Ameri sada znaju sa kim imaju posla!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) AKO STE MISLILI DA JOKIĆ NEĆE UZVRATITI NA PODLOST, ONDA NIŠTA NE ZNATE O SRBIMA... Društvene mreže gore, Ameri sada znaju sa kim imaju posla!

Nikola Jokić, srpski košarkaš, glavna je tema u svetu sporta zbog incidenta u kom je učestvovao tokom utakmice između Denvera i Majamija.

Jokić je žestoko reagovao na divljački nasrtaj košarkaša rivala Markifa Morisa i ramenom ga udario u leđa.

Moris je prethodno bez ikakvog razloga napravio žestok prekršaj na Jokiću, udarivši ga u koleno, telo i rebra.

Jokić nije dao na sebe, ustremio se na Morisa koji je završio na tlu, ali je svemu dodao i dramski doživljaj, prevrtanjem i gledanjem u reakciju sudije.

Ceo događaj je zaokupio društvene mreže, a pored poruka osude bilo je i navoda o tome da je Jokić pokazao karakter.

„Čovek je Srbin, a oni su mislili da je mekan", navodi se u jednom od komentara.

Dalje, upućeno je i podsećanje na to odakle Jokić dolazi.

„Momak je bukvalno odrastao u ratnoj zoni, mogao bi da pucne prstima i da naređa celu NBA ekipu".

Komentari su bili upućeni i na način ponašanja Morisa, čiji brat blizanac Markus je prošle godine pokušao da povredi Luku Dončića.

„Povređivanje igrača nije u redu, ali povređivanje igrača koji konstantno igraju prljavo i pokušavaju da povrede druge igrače... Iznenađen sam da je trebalo ovoliko vremena da neko uradi ovo njemu ili njegovom bratu za sve što su uradili tokom godina. On je sve započeo, taj faul nije košarkaški potez. Jeste očekivali da Jokić samo prihvati daj udarac sa strane? Onda ne znate ništa o Srbima".

Sputnjik

Komentari