(VIDEO) NIKOLA DŽOKER JOKIĆ UŠAO U NBA BESMRTNIKE, PA PRETUKAO PROTIVNIKE! Ispred Srbina su samo još Medžik i Robertson!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NIKOLA DŽOKER JOKIĆ UŠAO U NBA BESMRTNIKE, PA PRETUKAO PROTIVNIKE! Ispred Srbina su samo još Medžik i Robertson!

Nikola Džoker Jokić je tripl-dabl mašina", tako su nazvali na Twitteru Nagetsa! Ostvario je već sedmi takv učinak ove sezone, čime se izjednačio s LeBronom Džejmsom! Jokić je postogao 31 koš, a imao je po 10 skokova i asistencija.

Jokić je tako u 339. utakmici u NBA ligi došao do ukupno 35. tripl-dabla. Samo dva igrača u istoriji ostvarili su toliko tripl-dabl učinaka za manje utakmica. Oskaru Robertsonu trebale su 82, a Madžiku Džonsonu 204 utakmice.

Srpski as impresivno je došao do učinka za istoriju najjače lige, a onda jednako tako napustio igru. Do poluvremena je imao već tri prekršaja i morao se štedeti kako bi izdržao do kraja meča, što mu nije bilo lako s obzirom na to da su Grizliji na njemu igrali grubu obranu, pri čemu je pretrpio dosta prekršaja.

Revanš je dočekao početkom poslednje četvrtine. Tada je defenzivnim skokom došao do tripl-dabla i onda krenuo vraćati dugove. Za samo par minuta napravio je tri žestoka i namjrna faula te kao osvetnik završio spektakularan meč.

Index.hrTTeleks.info

Komentari