ŽOC U NBA, NE BI ON IMAO PROBLEMA , ON IMA MOĆ KOJA GA ČINI... Bogdanović otkrio tajne Željka Obradovića!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŽOC U NBA, NE BI ON IMAO PROBLEMA , ON IMA MOĆ KOJA GA ČINI... Bogdanović otkrio tajne Željka Obradovića!

"Snajper" Atlante i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović udelio je savet mladom zemljaku u NBA Alekseju Pokuševskom, a onda rekao da od Nikole Jokića očekuje večeru.

Ali, u razgovoru sa srpskim medijima upitan je i da li bi najtrofejniji evropski trener svih vremena Željko Obradović uspeo u NBA. "Bogi" uopšte nije oklevao sa odgovorom.

"Željkov najveći kvalitet je moć adaptacije, on ume da se adaptira i mislim da bi on našao svoj sistem koji bi funkcionisao ovde. U NBA je drugačije, nema vremena za pripreme utakmica, nema domaćeg prvenstva, slabijih utakmica", počeo je Bogdanović koji je sa Obradovićem radio u Fenerbahčeu, a onda nastavio:

"Sećam se utakmice protiv Detroita (veče posle pobede protiv Milvokija), kada tri igrača pred meč nisu mogla da igraju. Izađemo da se zagrevamo, a neki ne mogu da se probude, svi su kao u oblacima. Ne sumnjam da bi on našao neki svoj način i da bi bio uspešan. Navikao nas je na uspehe i ne bi ostao dužan tu", rekao je Bogdanović.

Bogdanović je u razgovoru sa srpskim medijima kazao i da je u kontaktu sa selektorom Srbije Igorom Kokoškovom.

"Naravno, tu sam. Čujemo se, bili smo zajedno u Sakramentu. Mislim da je Igor u kontaktu sa svim srpskim i balkanskim igračima u NBA, on bi uvek organizovao viđanja", rekao Bogdanović.

Komentari