BIVŠI NOVAKOV TRENER: ĐOKOVIĆ PATI, POVUKAO SE U SEBE POSLE DISKVALIFIKACIJE SA US OPENA! Idemo Nole, otresi ih sve na Rolan Garosu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BIVŠI NOVAKOV TRENER: ĐOKOVIĆ PATI, POVUKAO SE U SEBE POSLE DISKVALIFIKACIJE SA US OPENA! Idemo Nole, otresi ih sve na Rolan Garosu!

Radek Štepoanek je kratko bio trener Novaka Đokovića, ali sa pažnjom prati sve što se dešava sa najboljim teniserom planete. Čeh je u razgovoru za američke medije istakao da srpski as pati posle diskvalifikacije na US openu.

- Znam da je vrlo tužan, povukao se u sebe i potresen je. Pati jer to učinio bez namere i ta činjenica samo pojačava bol. Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovek sa najviše osvojenih gren slemova. Svi smo znali da mu je ovaj u Njujorku bio na dohvat ruke. Jasno mu je da je pogrešio posle svega - rekao je Štepanek za CNN.

Čeh tvrdi da je Novak pao pod velikim pritiskom.

- Vremenom su ga kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića i imamo pravo na grešku - podvukao je Štepanek.

SD

Komentari