BOLESNICI! NAJGORI ATAK NA NOVAKA! Iz Švajcarske kažu da je MENTALNO OBOLEO zbog Jeleninog tvita! ŠTA SVE MRZITELJI SRBINA NEĆE SMISLITI...

    Podeli
  • BOLESNICI! NAJGORI ATAK NA NOVAKA! Iz Švajcarske kažu da je MENTALNO OBOLEO zbog Jeleninog tvita! ŠTA SVE MRZITELJI SRBINA NEĆE SMISLITI...

Mediji u Velikom Britaniji i Americi prednjače, ali je zaostaju za njima ni u Švajcarskoj - napadi na Novaka Đokovića posle dsikvalifikacije sa US opena ne prestaju.

Švajcarci su otišli toliko daleko da osporavaju Novakovo mentalno zdravlje?! Oni su izneli zaključak i veliki tekst na osnovu tvita Jelene Đoković.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubićete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru.

Njena objava u švajcarskim medijima shvaćena je kao skrivena poruka Novaku da je zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje, što ukazuje naslov Blika, gde se pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše.

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

SD

Komentari