BRAVO NOVAČE, OVO TI NEĆEMO ZABORAVITI NIKAD! RAFA PAO, ĐOKOVIĆ DRŽAO ČAS TENISA! Sledi Cicipas i istorija!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • BRAVO NOVAČE, OVO TI NEĆEMO ZABORAVITI NIKAD! RAFA PAO, ĐOKOVIĆ DRŽAO ČAS TENISA! Sledi Cicipas i istorija!

Najbolji teniser sveta ostvario je jednu od najvećih pobeda u karijeri, pobedio je šampiona Rafaela Nadala sa 3:6, 6:3, 7:6 (4), 6:2.

Fantastičan meč, spektakularna borba dvojice titana, nešto što svet tenisa odavno nije video i otuda će u nedelju u finalu igrati za drugi pehar u Parizu i 19. slem u karijeri protiv Stefanosa Cicipasa.

Nadal je furiozno otvorio meč poveo u prvom setu 5:0, Novak je uspeo da uzvrati, ali je ovaj deo igre pripao španskom teniseru 6:3.

U drugom setu Novak je poveo sa 2:0. Nadal je odmah brejkom smanjio na 2:1, ali je Đoković zadao završni udarac kada je ponovo oduzeo servis i poveo sa 4:2. Uspešno je zadržao svoj servis do kraja ovog dela igre i izjednači u setovima.

Treći set dugo će se prepričavati kako zbog neverovatnih poena koji su viđeni tako i zbog trajanja. Završen je posle čak 93 minuta igre posle taj-brejka u kome je Đoković bio smireniji i stigao do prednosti u setovima od 2:1.

Nadal je bolje počeo četvrti set, poveo 2:0, ali je to bilo sve od španskog tenisera. Usledila je furiozna serija Đokovića od šest uzastopnih gemova koja ga je dovela do konačne pobede i plasmana u finale.

Mediji

Komentari