CICIPAS, BOLJE BI BILO DA SI PRESKOČIO NOVAKA?! GRK SE VADIO NA ĐOKOVIĆA, PA ... Novinar ga sasekao, svi pričaju o pauzi za toalet!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • CICIPAS, BOLJE BI BILO DA SI PRESKOČIO NOVAKA?! GRK SE VADIO NA ĐOKOVIĆA, PA ... Novinar ga sasekao, svi pričaju o pauzi za toalet!

Grčki teniser Stefanos Cicipas iritira navijače i kolege na US Openu, pa nije nikakvo iznenađenje što se od početka poslednjeg grend slema najviše priča o njegovim pauzama za toalet.

Cicipas je u prvom kolu napravio dugu pauzu zbog koje je pobesneo Endi Marej, dok je istu stvar uradio i Adrijanu Manarinu pošto je posle izgubljenog seta otišao u toalet - i vratio se osam minuta kasnije. Navijači su mu zviždali, a Cicipas ističe da je samo želeo da se presvuče.

Grk smatra da nije uradio ništa loše, i da nije prekršio nikakva pravila, jer ne postoji ograničenje vremena po odlasku u toalet, tako da smatra da je sa njegove strane sve fer i čini mu se da je sve preuveličano.

Na konferenciji za medije Stefanos Cicipas je pokušao da se odbrani od napada, posebno Endija Mareja, pa je hteo da podseti novinare na meč koji je Britanac odigrao sa Novakom Đokovićem na US Openu. U pitanju je finale koje su njih dvojica igrali 2012. godine, a Đoković ga je izgubio posle pet setova.

Marej je vodio 2:0, potom se Đoković vratio u meč i izjednačio, a onda je Britanac otišao u toalet i vratio se kao drugi čovek.

"Imam pitanje za vas, ne mešam se u tuđa posla, ali sećam se kada sam bio mlađi, da sam gledao ovo. Možete li molim vas da proverite kada je Endi Marej igrao sa Novakom Đokovićem, u finalu ovde, koliko je vremena proveo u toaletu", pitao je Cicipas novinare ne nadajući se odgovoru.

"Proverio sam. Trebalo mu je manje od tri minuta", glasio je odgovor.

"Manje od tri minuta, u redu... Znači tri minuta više prave razliku?", probao je da se odbrani Cicipas.

Mondo

Komentari