ĐERE UBEĐEN DA MOŽE DOBITI ZVEREVA! TAKO JE LASLO, NEKA DOKAŽE NA TERENU DA JE BOLJI! Nemac je favorit, ali ni Srbin nije mačji kašalj...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĐERE UBEĐEN DA MOŽE DOBITI ZVEREVA! TAKO JE LASLO, NEKA DOKAŽE NA TERENU DA JE BOLJI! Nemac je favorit, ali ni Srbin nije mačji kašalj...

Srpski teniser Laslo Đere posle pobede nad zemljakom Miomirom Kecmanovićem izjavio je da sa mnogo samopouzdanja ulazi u duel sa Aleksandrom Zverevom u trećem kolu Rolan Garosa. Đere i Zverev će snage na terenu odmeriti u meču koji je na programu u petak.

U svojevrskom srpskom derbiju Đere je posle dva izgubljena seta uspeo da načini preokret i nadigra Miomira Kecmanovića, a u borbi za plasman u osminu finala očekuje ga duel sa šestim nosiocem turnira Aleksandrom Zverevim.

Nemac je favorit u ovom duelu jer je u jedinom njihovom dosadašnjem međusobnom duelu u osmini finala turnira u Akapulku slavio sa 2:0, ali naš teniser samouvereno ulazi u duel koji je i prilika za revanš.

„Nisam mnogo razmišljao o njemu do sada. Igrali smo jednom ove godine na brzoj podlozi, imao sam svoje prilike, nisam ih iskoristio, nisam ga ugrozio. Sada ovde imam dva teška meča iza sebe i mislim da će mi oni pomoći, u smislu da ću sa dozom samopouzdanja ući u taj meč. Dobro sam mentalno. Nadam se da ću se i fizički oporaviti. Mislim da imam šanse protiv njega.", rekao je Đere posle meča sa Kecmanovičem.

Mladi srpski teniser, koji će drugi put u karijeri igrati treće kolo nekog grend slema, sa šestim nosiocem turnira Aleksandrom Zverevim odmeriće snage u petak.

RTS

Komentari