ĐOKOVIĆ OSMI PUT ŠAMPION AUSTRALIJAN OPENA, A OD SUTRA PONOVO PRVI NA ATP LISTI! Tim bio na korak od titule, ALI ONDA JE NOLE POKAZAO KOLIKO JE JAK

    foto: You tube printscreen
    Podeli
  • ĐOKOVIĆ OSMI PUT ŠAMPION AUSTRALIJAN OPENA, A OD SUTRA PONOVO PRVI NA ATP LISTI! Tim bio na korak od titule, ALI ONDA JE NOLE POKAZAO KOLIKO JE JAK

Srpski teniser Novak Đokovič osvojio je osmu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije senzacionalnim preokretom nad Dominikom Timom (6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4), te se tako vratio na prvo mesto na ATP listi.

Naš as je bolje ušao u meč, te je rutinski uzeo prvi set. Onda je usledila dominacija Austrijskog tenisera, Nole je u sledeća dva seta imao sve manju koncetraciju, a Tim je to odlično iskoristio, i uzeo dva seta zaredom.

Četvrti set je takođe počeo u znaku petog tenisera sveta, ali Đoković je na vreme uspeo da se "otrezni", a onda uzme stvar u svoje ruke.

U petom setu se videlo da Đoković sigurno korača ka pobedi, samo jedan brejk je bio dovoljan, da srpski teniser ponovo bude na tronu Ausralijan opena, po osmi put u karijeri, a ova titula ga je vratila i na lidersku pozicijuna ATP listi.

Teleks.info

Komentari