FEDERER I NADAL BESNI NA TIMA JER NIJE ZAUSTAVIO NOVAKA! Austrijski teniser otkrio sa čim se suočio posle poraza u finalu Australija opena!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FEDERER I NADAL BESNI NA TIMA JER NIJE ZAUSTAVIO NOVAKA! Austrijski teniser otkrio sa čim se suočio posle poraza u finalu Australija opena!

Austrijski teniser Dominik Tim, četvrti teniser sveta, poražen je od Novaka Đokovića u finalu Australijan opena sa 3:2 što je po njegovim rečima možda iznerviralo Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Ako je verovati medijima u Austriji. Tim je izjavio kao su Rafa i Rodžer besni jer nije uspeo da zaustavi Novaka u pohodu na 17. Grend slem, čime se približio obojici igrača u broju osvojenih titula. Federer ima 20, Nadal 19, a Novak 17 i pitanje je kada će ih prestići.

Naravno, i navijači dvojice pomenutih igrača su navijali za Tima kako bi sprečio Noleta, ali nije uspelo. Đoković je suvereno došao do 8. titule u Melburnu.

U međuvremenu, bivši trener Dominika Tima, veruje da će Austrijana jednog dana biti broj jedan na svetu. A sada je vrlo blizu da prestigne Federera koji je 3. na listi.

Zanimljivo je da je Tim do sada igrao u tri finala (Dva Rolan Garosa i jedan Melburn), ali je naletio na suverene vladare ovih turnira Nadala i Đokovića, piše "Telegraf.rs".

Sport.ba

Komentari