FEDERER ZAVRŠIO SEZONU, DA LI I TENISKU KARIJERU?! Rodžer imao novu operaciju kolena, Švajcarac se nada povratku na teren, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FEDERER ZAVRŠIO SEZONU, DA LI I TENISKU KARIJERU?! Rodžer imao novu operaciju kolena, Švajcarac se nada povratku na teren, ali...

Švajcarski teniser Rodžer Fedrerer saopštio je da mora na novu operaciju zbog problema sa desnim kolenom jer oporavak od prethodne nije išao kako treba.

Švajcarac je u februaru imao operativni zahvat kolena zbog kojeg je planirao da propusti sezonu na šljaci.

"Dragi navijači, nadam se da ste bezbedni i zdravi. Pre nekoliko sedmica desio korak unazad u vezi sa mojim oporavakom, zbog čega moram da odem na još jedan brzinski artroskopski zahvat na svom desnom kolenu. Sada, kao što je bio slučaj i pred početak sezone 2017, planiram da odvojim potrebno vreme kako bih bio 100 odsto spreman da igram na najvišem nivou. Nedostajaće mi navijači i Tur, ali željno iščekujem da vidim sve nazad na Turu na početku sezone 2021. godine. Sve najbolje", napisao je Federer na društvenim mrežama.

Federer je trenutno četvri teniser sveta i ove godine igrao je samo na Australijan openu gde je ispao u polufinalu od Novaka Đokovića.

RTS

Komentari