KIRJOS OPET O NOVAKU I RAFI: MNOGI TENISERI MISLE ISTO ŠTO I JA, ALI ĆUTE: Skandal majstor iz Australije ne odustaje...PLANIRA NOVI ŠOU NA VIMBLDONU!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • KIRJOS OPET O NOVAKU I RAFI: MNOGI TENISERI MISLE ISTO ŠTO I JA, ALI ĆUTE: Skandal majstor iz Australije ne odustaje...PLANIRA NOVI ŠOU NA VIMBLDONU!

Australijski teniser Nik Kirjos izjavio je da neće promeniti mišljenje o dvojici najboljih igrača sveta - Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu. Kirjos je u prošlosti često kritikovao Đokovića i Nadala, isticao da nema najbolje mišljenje o njima i pri tom stavu ostaje.

"Šta god drugi igrači pričali, moje mišljenje se neće promeniti", rekao je Kirjos.

Ekscentrični momak iz Kanbere kaže da postoje teniseri koji misle isto o Srbinu i Špancu, ali to ne govore javno.

"Nekoliko igrača voli ono što govorim. Neću ih imenovati, ali bez obzira na to da li se ljudima sviđalo ili ne, to su moje iskrene misli."

Nik je zbog navodne bolesti preskočio Rolan Garos, da bi loše počeo i sezonu na šljaci - porazom od Matea Beretinija na startu turnira u Štutgartu.

"Kada mi je dan, jedan sam od najboljih igrača na svetu na travnatoj podlozi, tako da znam da mogu da se oslonim na sebe kada sam pod pritiskom."

Za kraj, prisetio se pobeda nad "velikom trojkom", čak i na najvećim turnirima.

"Imao sam nekoliko epskih mečeva. Celokupna tradicija Vimbldona je strava. Publika vas poštuje, a tereni su savršeno podšišani. To je 'Slem' koji je ultimativni san svakog igrača. Ne znam još koliko ću puta nastupati na Vimbldonu, zato ne mogu da uzmem učešće zdravo za gotovo. Osećam da mogu više od četvrtfinala. Učinio sam to sa 19 godina, bez ikakvog treninga. Volim London, sličan je Australiji i osećam se kao kod kuće", zaključio je Kirjos.

RTS


Komentari