MILOGORCI, STIDITE LI SE VI IČEG?! Teniski savez CG ne zna da Novak želi da se Adrija tur igra u Crnoj Gori, a MUP MU NE DA UĐE U CRNU GORU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOGORCI, STIDITE LI SE VI IČEG?! Teniski savez CG ne zna da Novak želi da se Adrija tur igra u Crnoj Gori, a MUP MU NE DA UĐE U CRNU GORU!

Novak Đoković je ove nedelje rekao da je održavanje Adrija tura u Crnoj Gori i dalje neizvesno, a iz tamošnjeg Saveza poručuju da još nije bilo kontakta između dve organizacije.

- Teniski savez Crne Gore nije dobio nikakvo obaveštenje o bilo kakvim incijativama za Adrija tur, i ne mogu da kažem da smo u kontaktu sa Novakovim timom - između ostalog je rekao Dimitrije Rašović, predsednik Teniskog saveza Crne Gore i dodao da će reagovati ako se naš as javi.

Adrija tur će se igrati u Beogradu, Zadru, verovatno Banjaluci i organizatori se nadaju u Crnoj Gori, a najbolji teniser sveta Novak Đoković je ubedio da učestvuju Aleksandar Zverev, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Marin Čilić i Borna Ćorić.

Prvi teniser sveta želi turneju da održi u Crnoj Gori, pored Beograda, Zadra i Banja Luke.

Ipak, pitanje je da li će Đoković moći da nastupi u Crnoj Gori s obzirom na odluku Vlade ove zemlje da ne dozvoli državljanima Srbije ulazak na svoju teritoriju, iako je otvorila granice ze određene zemlje od 1. juna.

Uprava policije i ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore kontaktiran je od tamošnjeg portala Borba.

"Pitali smo da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljen ulazak u našu zemlju, ali odgovore nismo dobili", navode iz Borbe.

B92/Mediji

Komentari