NOVAK ĆE UZETI SVA ČETIRI GREDN SLEMA, NI RAFA GA NE MOŽE SPREČITI! Čestitka iz Hrvatske je pokidala i pokazala koliko je Nole velik!

    Podeli
  • NOVAK ĆE UZETI SVA ČETIRI GREDN SLEMA, NI RAFA GA NE MOŽE SPREČITI! Čestitka iz Hrvatske je pokidala i pokazala koliko je Nole velik!

Mats Vilander svakako odlično poznaje tenis, ali zbog čestih promena mišljenja o Novaka Đokovića ponekad pomislimo da ili ima šizofrena cepanja ili pik na Srbina. Njegove pretpostavke, analize i prognoze na Eurosportu u emisiji "Game, Set and Mats" često deluju tako da bi naziv mogao slobodno da se preinači u "Game, Set and MAD". Ipak, Novak ga redovno vrati na fabrička podešavanja, kao što je bio slučaj i u Melburnu.

- To što je osvojio Australijan Open već ga čini favoritom na Vimbldonu, gde takođe brani titulu. To bi mu bio 18. Gren slem. Isto tako, favorit je i na US Openu. To je već 19. Na kraju ove sezone mogli bismo da imamo dvojicu tenisera sa 20 Gren slemova ili dvojicu sa 19. Verujem da Novak može da osvoji sva četiri velika turnira ove godine. Otvorio je sebi vrata i spreman je da se bori za zvanje najboljeg svih vremena. - izjavio je Vilander posle novog trijumfa Srbina u Australiji.

Novaku predstoji naporna sezona kako bi pomerio granice u borbi za nezvaničnu titulu najbolje tenisera svih vremena.

„OVO JE PRIČA O TOME KAKO SE BORI ZA SNOVE” Najčitaniji medij u Hrvatskoj ČESTITAO POBEDU Novaku Đokoviću!

Novak Đoković je još jednom zadivio svet. Osvojivši osmi put pehar na Australijan openu postao je apsolutni vladar Melburna.

Planeta se utrkivala u čestitkama, svi su želeli da upute reči pohvale velikom šampionu, mediji su se utrkivali da napišu što veličanstveniji tekst o novom podvigu. Srpski mediji, pogotovo. Sve današnje naslovne strane rezervisane su za Đokovića posvećene njegovom jučerašnjem podvigu i povratku na broj jedan svetske rang liste.

Najboljem na planeti stigla je i jedna čestitka iz Hrvatske. I to od Jutarnjeg lista, jednog od najčitanijih medija u komšiluku. Kolege iz ovog medija su odlučile na Instagramu da podele sliku Novaka Đokovića i u opisu dodaju:

- Čestitamo Novače na velikoj pobedi. Nije to samo osvajanje turnira, a zgrabio je Nole svoj osmi pehar na Australijan openu i vratio se na PRVO mesto svetskog tenisa. To je priča o tome šta se događa kada se do kraja borite za svoj san. NAKLON POBEDNIKU, bravo!


Komentari