RAFA O NOVAKOVOJ ČESTITCI! UVEK SMO SE POŠTOVALI, NA PRAVI NAČIN RAZUMEMO RIVALSTVO! Na kraju ovo je samo sport i ništa više!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA O NOVAKOVOJ ČESTITCI! UVEK SMO SE POŠTOVALI, NA PRAVI NAČIN RAZUMEMO RIVALSTVO! Na kraju ovo je samo sport i ništa više!

Peti reket sveta Rafael Nadal izjavio je da nije imao mnogo vremena za slavlje posle osvajanja Australijan opena.

On je do 21. grend slema stigao u Melburnu stigao posle fantastičnog preokreta protiv Danila Medvedeva. Ipak, kada je trebalo proslaviti pokazao je da je ipak samo čovek, pa zbog umora i svih obaveza nije bio u stanju da se veseli.

Nadalu su čestitke stigle od njegovih najvećih rivala Novaka i Đokovića i Rodžera Federera. Osvrnuo se Španac i na njih dvojicu.

- Uvek smo poštovali jedni druge, mislim da razumemo rivalstvo na pozitivan način. Da, dobio sam mnogo poruka, žao mi je što nisam još mogao svima da odgovorim. Ali, osećam se ponosnim zbog toga kako smo se ponašali tokom našeg rivalstva tokom čitave naše karijere. Na kraju krajeva, to je samo igra. Uspeli smo da ostvarimo više nego što smo sanjali kada smo bili deca - istakao je Nadal.

Špancu je ovo druga titula u Melburnu u karijeri, nakon četiri uzastopna poraza u finalima.

Mediji

Komentari