SRBIKOSI OBELEŽILI PRVI DAN ROLAN GAROSA: To kako su podržavali Lasla i Janka odavno nije viđeno na teniskim terenima!

    Podeli
  • SRBIKOSI OBELEŽILI PRVI DAN ROLAN GAROSA: To kako su podržavali Lasla i Janka odavno nije viđeno na teniskim terenima!

Apsolutni hit dana na Rolan Garosu je grupa „Srbikosi“. Oni su zdužno podržavali srpske tenisere Lasla Đerea I Janka Tipsarevića.

Repertoar od „Laslo Đere, Laslo“, do „Laslo legendo“, ili zamenite to slobodno i sa Janko. Ma ljudi što bi rekli ovi mlađi, prosto „pokidali“.

Misija „Pariz 2019“ za srpski tenjiski korpus počela je Jankovim mečom sa Grigorom Dimitrovom

„Nema popuštanja, idemo Janko“, drali su se u pauzama između gemova „Srbikosi“. Janko kao da je i otuda crpeo snagu, došao je do 2:2 u setovima, bio je možda blizu i ko znam kom preokretu u karijeri u mečevima od pet setova, ali izdala ga je snaga. Kuk ga je boleo, popio je šaku pejnkilera, kako je i sam posle priznao.

Nije to bio kraj i za pomenutu grupu navijača, koja se posle prebacila na teren broj 7 gde je igrao Laslo Đere sa Albertom Ramoso Vinjolasom. I opet, aplauzi, skandiranje, podršla za Lacija koji je od početka meča povukao kao lokomotiva.

Nije znao Španac šta ga je snašlo, momak iz Sente je pokazao da je pravi umetnik igre na šljaci. Jaki i precizni udarci, dobar servis. Dobro, malo je prigustilo uj finišu trećeg seta, morao je Laci u taj-brejk, ali posle 4:0 nije bilo šanse da izgubi set.

„Ako ovako nastavim da igram, mogu da doguram daleko“, poručio je teniser iz Sente koji puca od samopouzdanja.

B92

Komentari