(VIDEO) PRELEPA NOVINARKA “PLJESNULA” NOVAKA, DA LI DA GA PREKORI ILI… Barbara nije mogla da odoli Srbinu, OVO MORATE VIDETI!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) PRELEPA NOVINARKA “PLJESNULA” NOVAKA, DA LI DA GA PREKORI ILI… Barbara nije mogla da odoli Srbinu, OVO MORATE VIDETI!

Novak Đoković je gostovao u emisiji kod Matsa Vilandera i Barbare Šet, koji svakodnevno rade analize turnira u Melburnu.

Još nije krenuo program, Šetova se spremala za najavu emisije i vežbala je da izgovori "Dobro došli u 'Gem, Šet i Mats'", što je igra rečima budući da njeno prezime i Vilanderovo ime podsjećaju na teniske izraze "set" i "meč".

Novaku se ovo dopalo i počeo je odmah da se smeje smatrajući da je to simpatičan štos. Barbara ga je upitala da li je ranije čuo da tako zovu svoju emisiju, a Đoković je odgovorio da nije.

Ona se nasmejala, a onda ga udarila sveskom po kolenima i šaljivo prekorela. Rekla mu je da se već dve godine emisija tako naziva i da ne može da veruje da nije znao. Mats Vilander nije ulazio u razgovor u ovim trenucima.

Teniser je pokušao da se izvuče iz nezgodne situacije, to je naišlo na odobravanje i dodatno je opustilo atmosferu. Emisija je mogla da počne.


Komentari