DELFINI RASPUŠTENI, NEMA NOVCA ZA VATERPOLO! Prlainović, Mitrović, Ranđelović, Ubović moraju da traže gde će igrati!

    foto: VSS
    Podeli
  • DELFINI RASPUŠTENI, NEMA NOVCA ZA VATERPOLO! Prlainović, Mitrović, Ranđelović, Ubović moraju da traže gde će igrati!

Andrija Prlainović (32), dugogodišnji "mozak" igre reprezentacije Srbije, ostao je bez kluba praktično preko noći.

Iskusni vaterpolista i još trojica "delfina" - Branislav Mitrović, Sava Ranđelović i Nemanja Ubović više nisu igrači OSC-a iz Budimpešte jer je sponzor neporaženog mađarskog tima odlučio da se povuče iz kluba.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", mnogi smatraju da je razlog ovakvog epiloga finansijska kriza vodećeg sponzora izazvana pandemijom virusa korona i nerealizacijom dogovorenih projekata.

"Čuje se ipak da je došlo do razmimoilaženja sponzora i čelnika kluba, a na to je uticao i raspored političkih snaga s obzirom na to da u opštini kojoj pripada OSC ne vlada Orbanova partija", objašnjeno je u tekstu.

Anrija Prlainović je tako sa saigračima došao u nezgodnu situaciju.

"Nema tu mnogo priče. Došlo je do nekog razmimoilaženja, sponzor je odustao iz svojih razloga. Videćemo šta će da bude. Verovatno će se sudbina igrača znati brzo, jer se u Mađarskoj ugovori za sledeću sezonu zaključuju mnogo ranije, ne čeka se poslednji trenutak", rekao je Prlainović, lider raspuštenog OSC-a.

Mađarski klub imao je odličnu sezonu do naglog prekida, a ovakav rasplet nagoveštava i dalje komplikacije za igrače, s obzirom na to da je realno očekivati manje ulaganja u sve sportove nakon prolaska pandemije.

Mondo.rs

Komentari