(FOTO) AMERIČKA OLIMPIJKA (37) UBEĐENA: DA NISAM NEVINA BILA BIH JOŠ BOLJA: Devojko, da si se na vreme obratila Srbima za pomoć...

    foto: Instagram
    Podeli
  • (FOTO) AMERIČKA OLIMPIJKA (37) UBEĐENA: DA NISAM NEVINA BILA BIH JOŠ BOLJA: Devojko, da si se na vreme obratila Srbima za pomoć...

Amerikanka Lolo Džons je atletičarka i bob vozač. Ima 37 godina, predstavljala je SAD na Letnjim i Zimskim olimpijskim igrama i odavno je priznala da će u brak ući nevina. Još se nije udala. I kaže da joj je sve teže da nađe muškarca.

- Sama sam jer nikad nisam imala seksualne odnose, a muškarci ne žele da čekaju. Drugi misle da lažem, a neki sve to vide kao izazov. No, kada shvate da sam ozbiljna i da će pre svega morati da me ožene - nestanu. Dok nisam objavila da sam devica barem sam imala šanse da nađem nekoga da se zabavljam. Uvek sam se pitala: Kada je pravo vreme da mu kažem? Da li da sačekam da me bolje upozna? Ili da mu odmah kažem istinu - rekla je Lolo Džons nedavno.

Atraktivnasportistkinja redovno se moli pre takmičenja, a o svojoj veri piše i na društvenim mrežama. Želi da ode u Tokio, na Olimpijske igre i da se takmiči u trci na 100 metara.

- Seks pomaže sportistima jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnom položaju.


Novosti/Teleks.info

Komentari