(VIDEO) BEJZBOL! SRBIN MENJAO ŽENU SA CIMEROM, šokantna, ali istinita priča dolazi nam iz Amerike! NIJE SE LEPO ZAVRŠILO!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • (VIDEO) BEJZBOL! SRBIN MENJAO ŽENU SA CIMEROM, šokantna, ali istinita priča dolazi nam iz Amerike! NIJE SE LEPO ZAVRŠILO!

Verovatno nikada niste čuli za Majka Kekića i Frica Petersona, dvojicu pičera Njujork Jenkisa s kraja 60-ih godina prošlog veka.

Peterson i Kekić, koji je inače srpskog porekla, nisu poznati američkoj javnosti po svojim sportskim dostignućima već po skandalu koji je potresao čitavu zemlju.

Sve je počelo na roštilju koji je organizovao sportski novinar “Njujork Posta” Mori Alen. On je odlučio da pozove svog prijatelja Frica Petersona i njegovu ženu Merlin na zabavu.

Peterson je pitao da li može da dovede i njegovog dobrog prijatelja Majka Kekića i njegovu ženu Suzan na proslavu, na šta je Alen sa oduševljenjem pristao neslutivši šta će se desiti kasnije.

Nakon roštilja oba para su odlučila da zajedno nastave veče i odu u obližnji restoran. Kod Alena su došli sa dva automobila i trebali su da krenu ka restoranu kada je Peterson predložio da njegova žena Merlin sedne u auto sa Majkom, a da Suzan, Majkova žena, krene sa njim da bi se našli ispred restorana.

Kada su došli do restorana shvatili su da im se ovaj eksperiment dopao i dogovorili su se da urade isto sutra. Ovoga puta su Majk Kekić i Merlin Peterson otišli ranije iz restorana, dok su Fric Peterson i Suzan Kekić ostali da popiju još neko piće.

Svo četvroro su kroz nekoliko ovakvih izlazaka shvatili da hoće da provode više vremena sa tuđim supružnicima.

„Svi smo se osećali isto“, rekao je Peterson. „Nastavili smo i na kraju se on zaljubio u moju suprugu, a ja u njegovu.“

Međutim, postojalo je više problema nego što su sami igrači i njihove supruge mogli da vide. Oba para su imala decu, domove i pse o kojima su razmišljali. Nisu mogli samo da iščupaju živote jedni drugima. Dakle, igrači su uradili ono što su smatrali najboljim – „zamenu supruga“.

Umesto da prisiljavaju svoje žene da se presele, oni su odlučili da se presele. Gotovo preko noći, zamenili su ne samo žene, već i čitave živote, pudlu i terijera i sve ostalo. Tada je preostalo samo da svetu kažem o tome.

Peterson je prvo otišao kod Mori Alena i zamolio ga da o tome napiše tekst, nadajući se da „neće učiniti da to zvuči previše prljavo“. Uostalom, kao što je rekao Peterson, u tome nije bilo ničeg „prljavog“. Jednostavno je bilo najbolje za sve. Na kraju su, međutim, odlučili da sami kažu javnosti u nadi da će tako spustiti prašinu.

„Ako ljudi ne znaju sve detalje, moglo bi se ispostaviti da je to gadna stvar“, rekao je Kekić na svojoj konferenciji. „Nemojte reći da je ovo zamena žene, jer nije. Nismo zemnili samo žene, menjali smo živote.“

Iako je ova pompezna priča podigla prašinu i izazvala pravu buru ugalvnom negativnih reakcija u američkoj javnost, Kekić i Peterson su kroz par godina sasvim normalno nastavili svoje živote po ustaljenoj rutini.

Ipak, nisu obe priče tako srećno završene. Fric Peterson i Suzan Kekić su se venčali i dan danas su srećnom braku, ali Majk Kekić i Merlin Peterson su se razišli. Dvojica igrača koji su nekada bili cimeri tokom putovanja nisu razgovarali deset godina, možda i više.

Iako Peterson sa zadovoljstvom govori o svojoj zanimljivoj prošlosti, Kekić nije dao intervju već nekoliko godina i „panično ga pogađa“ pomisao da će se priča pretvoriti u film. Razgovor o filmu kruži od 2011. godine.

Na kraju treba reći da će biti prava šteta ako o ovom događaju nikada ne nastane film.

Objektiv

Komentari