(VIDEO) SME LI NEKO DA JOJ IZAĐE NA CRTU?! ONA JE ŠAMPIONKA MU-TAI, ALI...Voli da trenira na plaži na radost muških obožavalaca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SME LI NEKO DA JOJ IZAĐE NA CRTU?! ONA JE ŠAMPIONKA MU-TAI, ALI...Voli da trenira na plaži na radost muških obožavalaca!

Mariana Kalergi grčka je prvakinja u borilačkoj veštini mu-tai. Ali, muška populacija ne voli je samo zbog njenih sportskih uspeha.

Usudili bismo se reći, zbog toga je voli najmanje. Od njenih kvaliteta u ringu, svima je daleko napetiji njen izgled. Tačnije, prekrasno telo isklesano treninzima i bujne grudi koje ne možete ne primetiti.

Svesna da je seksi na kvadrat, Mariana ni ne pokušava sakriti svoje atribute, a ovih dana ih je pokazivala na jednoj grčkoj plaži.

Došla je odraditi trening no svi koji su se tamo našli, nisu mogli skinuti pogled s njenih 'prijateljica' koje samo što nisu ispale iz uskog topića.

Pokazala je Mariana i zavidne borilačke sposobnosti, da se razumemo. Ali ipak su u prvom planu bile njene ogromne grudi koje joj ne smetaju previše kad se bori.

Inače, Marianna je rođena u Atini, a lani se okušala u grčkoj verziji Survivora.


Komentari