HRVATSKA U RASULU, NAJPRE SKANDAL SA USTAŠKIM GRBOM, DALIĆ NE DA OSTAVKU, PROZIVA IGRAČE! Šahovničari, sredite se SP je iza ugla, a vi...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HRVATSKA U RASULU, NAJPRE SKANDAL SA USTAŠKIM GRBOM, DALIĆ NE DA OSTAVKU, PROZIVA IGRAČE! Šahovničari, sredite se SP je iza ugla, a vi...

Burni dani za Hrvatski fudbal nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva. Prvo je buknuo skandal zbog ustaškog grba na dresovima komšija o čemu smo već pisali, a sada muku muče i sa još uvek aktuelnim selektorom.

Uprkos eliminaciji i priznanju Zlatka Dalića da je pogrešio, on nema nameru da podnese ostavku.

Dalić kaže da će sam doneti odluku, ali je i opleo po igračima rečima da su "pojedinci potrošili kredite".

- Prvo moram da napravim analizu. Moram sam sa sobom da rešim neke stvari i promenim ih. Ako nastavim dalje, moram sigurno da promenim neke stvari, pogrešio sam - rekao je Dalić, prenose hrvatski mediji:

- Ali, ispraviću greške. Ovo nam je dobra škola i mislim da su neki igrači potrošili kredite na ovom šampionatu. Razgovaraću sa Lukom Modrićem i razmisliti šta dalje, da li ću ostati ili otići. On mora biti primer svima. Bio je tužan i razočaran, ali osetio je tu pogrešku i to ga vuče dalje. Prvi moj razgovor je s Lukom - dodoao je selektor Hrvatske.

Novosti

Komentari