MOŽE LI AJNTRAHT REĆI NE! LACIO ZA KOSTIĆA NUDI 20 MILONA! Srbin hoće da ide, ne igra, ne javlja se treneru... PORUKA JE JASNA!

    foto: Printskrin/FSS
    Podeli
  • MOŽE LI AJNTRAHT REĆI NE! LACIO ZA KOSTIĆA NUDI 20 MILONA! Srbin hoće da ide, ne igra, ne javlja se treneru... PORUKA JE JASNA!

Lacio ne odustaje od Filipa Kostića. Rimski klub kreće u poslednji “napad” na srpskog reprezentativca. Još malo je ostao do završetka prelaznog roka, pa nebesko-plavi ništa ne žele da prepuste slučaju.

Kako navode italijanski mediji, Lacio je poslao novu ponudu Ajntrahtu. Najpre su ponudili 15, a sada 20 miliona evra za Kostića. U tu cifru su uključeni i bonusi. Čeka se odluka nemačkog kluba.

Ponuda kluba iz Rima nije uopšte loša, tim pre što je došlo do zatezanja odnosa na relaciji Kostić-Ajntraht. Krilni igrač je odbio da trenira, nije zbog toga igrao protiv Arminije, a nije se javljao ni na telefon treneru Glazneru.

Verovatno će “frankfurtski orlovi” bolje da prođu ukoliko prodaju Kostića, nego ako zadrže nezadovoljnog igrača. Istina, sa srspkim reprezentativcem imaju važeći ugovor do 2023, ali pitanje je da li će idućeg leta moći da dobiju ponudu nalik ovoj Lacija, jer tada ulazi u poslednju godinu ugovora…

Sve ukazuje na to da bi Ajntraht mogao da popusti i proda Filipa Kostića.

Maxbetsport

Komentari