DINAMO RUŠI REKORDE, ORŠIĆ VREDI 50 MILIONA EVRA! Razbio je Murinja i Totenhem, pa ko voli nek...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DINAMO RUŠI REKORDE, ORŠIĆ VREDI 50 MILIONA EVRA! Razbio je Murinja i Totenhem, pa ko voli nek...

O herojskom podvigu Dinama protiv Totenhema priča se i dva dana kasnije!

Skrenuli su "modri" pažnju na sebe, a posebno je pod lupom partija Mislava Oršića koji je sa tri efektna gola srušio snove Žozea Murinja. Momak koga prati filmska priča vrlo lako bi mogao da već u narednom prelaznom roku ode u jaču ligu...

Krilnog fudbalera Zagrepčana, koji će u ovoj godini proslaviti 29. rođendan, prate brojni klubovi, bar tako tvrdi njegov agent Branko Hucika.

"Tri sezone je već najbolji strelac ekipe iako nije napadač. Presrećan je zbog het-trika, igra odlično. U kontaktu sam sa nekoliko italijanskih klubova, 28 mu je godina i ne bi odbio povratak u Italiju", rekao je agent podsetivši da je Oršić već igrao za Speciju.

Za sada nema informacija koliko bi Dinamo mogao da zaradi na njemu, ali ako pitate Branka Strupara, belgijskog reprezentativca hrvatskog porekla, ne treba da ga puste bez 50 miliona evra.

"Prvi gol Oršića je remek-delo, ali nije mu to ni prvi ni poslednji takav. Majstor je, takav je majstor da ni broj jedan francuske reprezentacije nije mogao ništa. Drugi gol je isto sjajan, a treći je šećer na kraju večeri. Otresao je tri igrača i pogodio kao da igra protiv niželigaškog kluba. Po ovome što je Oršić danas pokazao, on vredi sigurno 50 miliona", rekao je Strupar za Arenu Sport.

Rekord na Balkanu drži već Dinamo zbog transfera Marka Pjace u Juventus (23 miliona evra), a potom sledi Luka Modrić (20, Totenhem).

Videćemo da li će se Oršić "prodati" za sličan novac,

Mondo

Komentari