DEKI NAŠAO POMOĆNIKA, ZVEZDA KRIJE NJEGOVO IME! Zna se da je Srbin iz Portugala, radio je u devet zemalja!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI NAŠAO POMOĆNIKA, ZVEZDA KRIJE NJEGOVO IME! Zna se da je Srbin iz Portugala, radio je u devet zemalja!

Dosadašnji član stručnog štaba beogradske Crvene zvezde Miloš Milojević napustio je tabor srpskog šampiona i otisnuo se put Švedske. U Ljutice Bogdana, ne čase časa i već su našli zamenu.

Kako saznaju Sportske.net u pitanju je trener koji ima veliko iskustvo asistenta u brojnim svetskim klubovima, ali, za sada, u klubu žele da njegovo ime ostane tajna.

Kako dalje navode sa Marakane, stručnjak je svoj posao obavljao je u devet različitih zemalja širom sveta, gde je sticao ogromno iskustvo u radu sa brojnim trenerima.

Nakon završetka saradnje sa jednim slovačkim klubom, rešio je da prihvati poziv Crvene zvezde i posle dužeg vremena vrati se u Srbiju kako bi sarađivao sa Dejanom Stankovićem.

Jedino što je otkriveno je to da je on rođen u Beogradu, ali je odrastao u Lisabonu i ima portugalsko državljanstvo. Preferira napadački stil igre koji je praćen sa atraktivnim fudbalom, jakim presingom i posedom lopte. Govori četiri jezika, među kojima je i italijanski, pa će imati laku komunikaciju sa ostatkom stručnog štaba koji je delom sa Apeninskog poluostrva.

SD

Komentari