RIKARDO POTPISUJE, ČEKA SE JOVETIĆ! Partizan pravi opak napadački tandem! DA LI JE OVO REALNO?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RIKARDO POTPISUJE, ČEKA SE JOVETIĆ! Partizan pravi opak napadački tandem! DA LI JE OVO REALNO?!

Kako je MaxBet sport i najavio još prošle nedelje, jedan od dvojice napadača koje je sportski direktor Partizana pompezno najavio kao ekstra pojačanja je – Rikardo Gomeš. Cela konstrukcija je zatvorena i napadač sa Zelenortskih ostrva će do kraja nedelje da potpiše ugovor sa crno-belima i priključi se ekipi na pripremama u Sloveniji.

U kladionici MaxBet je kvota da će Francuska da bude šampion Evrope 6.

Partizan i Rikardo su se brzo i lako dogovorili, tu prepreka nije bilo, jer golgeter dobro poznaje sredinu, zna da je u Humskoj bio cenjen, a i učinak je bio takav da ga u Partizanu nisu zaboravili, naprotiv. Prepreka zbog koje su se pregovori odužili bio je njegov ugovor sa Šaržom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa kojom je imao ugovor još godinu dana.

U Emiratima je Rikardo zarađivao 1.400.000 evra po sezoni, a sama činjenica da je pristao na drastično nižu platu, dovoljno govori o njegovoj želji da ponovo obuče dres Partizana. Kakav je dogovor postignut na relaciji Partizan – Šarža, za sada nije poznato, kao ni to na koliko će glasiti ugovor.

Problem centralnog špica time je skinut sa dnevnog reda, a ostalo je da u Humsku stigne još jedan iskusni bočni napadač. Provlačilo se u minulom periodu da bi to mogao da bude bivši as crno-belih i crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić! O njemu ne treba trošiti reči a i trener Stanojević izuzetno ceni Jovetićeve kvalitete, pa ostaje da sačekamo dan-dva i vidimo da li je Jovetić taj drugi ekstra stranac najavljen kao vrhunsko pojačanje za narednu sezonu.

Maxbetsport

Komentari