VLAHOVIĆ I MITROGOL UTERALI STRAH U BRAZILCE! Kako zaustaviti napadače Orlova, pitanje je svih pitanja među Kariokama!

    foto: FSS/Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ I MITROGOL UTERALI STRAH U BRAZILCE! Kako zaustaviti napadače Orlova, pitanje je svih pitanja među Kariokama!

Mediji u Brazilu raspisali su se o sjajnim nastupima srpskih napadača, Mitrovića u Fulhamu i Vlahovića u Juventusu.

Mitrović je u Premijer ligi dao šest golova u isto toliko nastupa, dok je Vlahović postigao 13 pogodaka u 25 odigranih mečeva za „Staru damu“.

- Kako se čini na početku sezone, Brazil će imati vrlo teškog protivnika kada 24. novembra, u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, zaigra protiv Srbije. Tandem napadača srpske reprezentacije briljira u poslednje vreme na Starom kontinentu: visoki, snažni i ubojiti, Vlahović i Mitrović u odličnoj su formi, piše portal UOL Esporte.

Portal Antenados no Futebol istakao je kako ovakav razvoj situacije zasigurno „plaši Titea“, brazilskog selektora, naglasivši kako su Vlahoviću u proseku potrebna tri šuta kako bi postigao gol. Dodatni razlog za strah je Mitrović, koji je drugi najbolji strelac Premijer lige u ovom trenutku, a ispred njega je samo Haland, sa deset golova.

NJihova forma nije promakla nijednom od najpopularnijih twitter naloga u Brazilu posvećenih fudbalskoj statistici, FootstatsI2A, koji je sa svojim pratiocima podelio njihovu impresivnu statistiku.

Novosti.rs

Komentari