ZVEZDA DOVELA OPASNO POJAČANJE! ON JE BEK ŠUTER I JEDAN JE OD NAJBOLJIH U EVROPI! Pao prvi potpis, od ovog momka se očekuju čuda...

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA DOVELA OPASNO POJAČANJE! ON JE BEK ŠUTER I JEDAN JE OD NAJBOLJIH U EVROPI! Pao prvi potpis, od ovog momka se očekuju čuda...

Pojačava se "Crvena zvezda mts" za narednu sezonu, a stiglo je i prvo pojačanje nakon prekida sezone.

Prvo žele da obezbede veoma jake mlađe kategorije, osnovu za budućnost, pa je tako prvi stigao momak po imenu Luka Vudragović.

- Reprezentativac Srbije do 16 godina i jedan od najboljih bekova u Evropi rođenih 2004. godine Luka Vudragović potpisao je u sredu višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom - napisali su nam poruku iz Crvene zvezde mts.

Dolazi iz KK Vizura, visok je 197 cm, a igra na poziciji beka šutera.

- Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, mojim klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati. Prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim puno, da puno treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni... - rekao je Luka Vudragović prilikom zvaničnog potpisa ugovora na Malom Kalemegdanu.

SD

Komentari