JOKIĆ IGRA NESTVARNO, CRTA PO TERENU! DENVER RAZBIO KLIVLEND! Novi dabl-dabl Srbina, Amerika u neverici!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆ IGRA NESTVARNO, CRTA PO TERENU! DENVER RAZBIO KLIVLEND! Novi dabl-dabl Srbina, Amerika u neverici!

Košarkaši Denvera konačno su odigrali na očekivanom nivou i prekinuli seriju poraza. Nagetsi su na svom parketu deklasirali Klivlend rezultatom 133:95 u jednoj od najboljih partija u 2021. godini.

Ekipa Majka Melouna tako je najavila izlazak iz krize u koju je upala posle tri uzastopna poraza, uz karakteristične poteze našeg Nikole Jokića.

Jokić ovoga puta nije bio među najefikasnijima, što je redak slučaj ove sezone, ali je ponovo razigravao i diktirao ritam utakmice, "crtajući" na terenu poene saigračima.

Završio je utakmicu sa 12 poena (5-7 iz igre, 2-2 penali), šest skokova i 12 asistencija, čime je nastavio neverovatnu dabl-dabl sezonu.

Momak iz Sombora je u svakoj od 24 utakmice, koliko je njegov tim odigrao od početka, bio dvocifren barem u dva statističke kategorije, što nikome do sada nije pošlo za rukom.

Nagetsi su sjajno rasporedili poene, igrali raznovrsno u napadu i tek su krajem treće četvrtine Majkl Porter džunior i Vil Barton postali prvi igrači sa dvocifrenim brojem šuteva iz igre.

RTS

Komentari