DUPLANTIS JASAN, BEOGRAD JE POSEBAN... EJ, OVDE SAM U 15 DANA SRUŠIO DVA SVETSKA REKORDA! Šveđanin poslao poruku koja će se pamtiti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DUPLANTIS JASAN, BEOGRAD JE POSEBAN... EJ, OVDE SAM U 15 DANA SRUŠIO DVA SVETSKA REKORDA! Šveđanin poslao poruku koja će se pamtiti!

Armand Duplantis je u Beogradu dva puta za dve nedelje oborio svetski rekord, zbog čega mu je, kako kaže, Beograd poseban grad.

Svetskim rekordom od 6.20 metara Šveđanin Armand Duplantis osvojio je zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Veogradu.

Duplantis je dva puta za dve nedelje oborio svetski rekord, a oba puta je to uradio u Beogradu.

"Za samo dve nedelje postavio sam dva nova svetska rekorda, na ovom istom mestu. Ovaj grad je poseban za mene. Hvala vam ljudi", rekao je Duplantis, prenosi sajt Atletskog saveza.

Duplantis je proslavio ogrnut švedskom zastavom, dok je u rukama držao zastavicu sa zastavom Srbije, a posle jednog skoka je zaigrao i kolo.

Poslednjeg dana Svetskog prvenstva u Beogradu, Ivana Vuleta je najboljim skokom u poslednjih pet godina osvojila zlato i odbranila titulu osvojenu u Birmingemu 2019. godine.

RTS

Komentari