BRAVO MOMCI, NOVAK ODUŠEVLJEN FIĆOM, SRBIJA JAČA OD KANADE! Neka se pripreme Nemci!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRAVO MOMCI, NOVAK ODUŠEVLJEN FIĆOM, SRBIJA JAČA OD KANADE! Neka se pripreme Nemci!

Posle pobede nad Kanadom Novak Đoković je istakao odličnu igru Filipa Krajinovića zaključivši da je on bio najzaslužniji za pobedu. Najbolji teniser Srbije i svetaje još jednom ponovio da se na 'Rod Lejver Areni' oseća kao kod kuće.

Teniska reprezentacija Srbije uspešno je započela odbranu titule na ATP kupu, pošto je u prvom meču posle preokreta savladala Kanadu sa 2-1 u pobedama, a Novak Đoković je posebno istakao odličnu igru Filipa Krajinovića u Dublu.

„Filip. Bio je fenomenalan, u drugom setu je odigrao ključne udarce kada je bilo najpotrebnije. Borili smo se, mogli smo drugi set i ranije da završimo. Denis i Miloš su odlično servirali, ali uspeli smo dobro da riterniramo. Bilo je uzbudljivo. Ostvarili smo veliku pobedu", istakao je Đoković.

Đoković je na terenu "Rod Lejver Areni" ostvario velike uspehe u karijeru i nije propustio ni ovu priliku da istakne veliko zadovoljstvo što igra pred publikom koja našoj selekciji prvuža veliku podršku.

„Osećao sam se kao kod kuće. U ljubavi sam sa ovim terenom. Ovo je ubedljivo moj najuspešniji teniski teren u karijeri. Imao sam mnogo uspeha ovde. Čini mi se da svake godine dolazim sa više samopouzdanja. Ovoga puta bilo je drugačije. Igrali smo ATP kup na Rod Lejver Areni, dozvoljeno je da razgovarate sa trenerom, osećate podršku saigrača. Uživao sam u tome."

Naredni meč reprezentacija Srbije igra u noći između srede i četvrtka protiv selekcije Nemačke.

RTS

Komentari