AJAKS NIJE VEROVAO U TADIĆA, TO ĆE GA SKUPPO KOŠTATI: Dušan ide u Bajern ili Juventus za samo 16.000.000 evra!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AJAKS NIJE VEROVAO U TADIĆA, TO ĆE GA SKUPPO KOŠTATI: Dušan ide u Bajern ili Juventus za samo 16.000.000 evra!

Ajaks će teško zadržati Dušana Tadića u svojim redovima. Srbin će najverovatnije završiti u Bajernu ili Juventusu, a “kopljanici” su smi krivi za to što im ubedljivo najbolji igrač ove sezone odlazi!

Ajaks izgleda nije verovao da će Tadić zaludeti fudbalsku Evropi i da će najveći klubovi starog kontinenta stati u red kako bi ga angažovali.

Tako je uprava Ajaksa odredila orkupnu klauzulu za Tadića u visini od 16 miliona evra, što je za velikane poput Bajerna, Juventusa sitnica.

Juventus I Bajern su definitivno najozbiljniji kandidati za angažovanje srpskog reprezentativca. Bavarci traže zamenu za Rodrigeza, a “Stara dama” za Dibalu.

Bavarci kako sada stoje stvari definitivno vraćaju Realu Hamesa Rodrigeza, Tadić je sličan tip igrača s tim da je ofanzivno daleko bolji i produktivniji. S druge strane, Juventus traži zamenu za Paola Dibalu čiji odnos sa gazdom Anjelijem i navijačima više nije najbolji iako on demantuje da želi da napusti Torino.

Podsetimo, Ajaks je Sautemptonu platio 11.400.000 evra za Srbina. Uprava kopljanika je s obzirom na to da srpski reprezentativac ima 30 godina postavila relativno malu otkupnu klauzulu.

Pa, ko je mogao i da pretpostavi da će Tadić na 52 meča u svim takmičenjima postići 34 gola i imati čak 21 asistenciju. On je posle Lionela Mesija najproduktivnij fudbaler u Evropi.

Teleks.info

Komentari