AKO BARSA DOVEDE NEJMARA, SA NJIM STIŽE I NJEGOV PRIJATELJ IZ PSŽ! Mundo Deportivo otkrio senzacionalnu vest!

    Podeli
  • AKO BARSA DOVEDE NEJMARA, SA NJIM STIŽE I NJEGOV PRIJATELJ IZ PSŽ! Mundo Deportivo otkrio senzacionalnu vest!

Brazilac Dani Alveš naredio je svojim zastupnicima da pričekaju s realizacijom nekih ponuda sve dok postoji i minimalna šansa za povratak na Kamp Nou.

Kako piše Mundo Deportivo, trofejni Brazilac čekaće Barcu sve do poslednjih dana prelaznog roka u avgustu. Ključ transfera brazilskog veterana drži njegov dobar prijatelj - Nejmar. Zapravo, jedan ovisi o drugom.

Kao udarnu vest katalonski list donosi da će se prostor za brazilskog veterana otvoriti samo u slučaju da Nelson Semedo krene put Pariza u sklopu Nejmarovog transfera. I sam Nejmar mogao bi pogurati priču. On bi želeo ponovno zaigrati s Alvešom pa ne bi trebalo čuditi ako i sam postavi taj zahtev pred čelnike katalonskog kluba.

Neki će možda preispitati fizičku spremnost kapetana Brazila, ali Dani Alveš bez problema može odigrati još koju godinu na visokom nivou. Na tek završenoj Kopi proglašen je igračem turnira, a to svakako nije mala stvar. Takođe, za njegovo zdravlje raspituje se i Pep Gvardiola, ali bi bivši trener Barce uzeo Alveša samo ako proda Danila.

Preostali klubovi koji su stali u red za Alveša imaju daleko manje šanse za njegovo dovođenje, a to su Inter, Juventus, Arsenal i Dortmund.


Komentari