BANE JE SLOBODAN, ZVEZDA JE NA POTEZU! VBA raskinuo ugovor sa Ivanovićem!

    foto: FSS/Printskrin
    Podeli
  • BANE JE SLOBODAN, ZVEZDA JE NA POTEZU! VBA raskinuo ugovor sa Ivanovićem!

Nakon završene Premijer lige, na ostrvu je podvučena crta i objavljeni su spiskovi igrača koji više nisu članovi svojih klubova jer im je istekao ugovor ili su sporazumno raskinuli saradnju. Među njima su i dvojica srpskih fudbalera, iskusni Branislav Ivanović i nekadašnji fudbaler Partizana Danilo Pantić.

Iskusni srpski defanzivac našao se među čak 18 igrača na koje engleski Vest Bromvič Albion više ne računa nakon ispadanja u Čempionšip.

Svakako da 37-godišnji Ivanović ne bi ni želeo da igra u drugoj ligi. Nekadašnji kapiten "Orlova" može nesmetano da potraži novi klub.

Upravo ovaj podatak može iskoristiti beogradska Crvena zvezda koja je već godinama zainteresovana za usluge iskusnog defenzivca. Hoće li Ivanoviću možda naredni klub biti akatuelni šampion Srbije, ostaje nam da vidimo u narodnom periodu.

Uz Ivanovića, na spsiku se našao i srpski fudbaler Danilo Pantć koji zvanično više nije pod ugovorom sa ovogodišnjim šampionom Evrope, londonskim Čelsijem.

Nekada biser kluba iz Humske postao je član Plavaca 2015. za milion evra, ali za Čelsi nije odigrao ni minut. Bio je na pozajmicama u Viteseu, Ekscelzioru, Partizanu, Fehervaru a prošlu sezonu proveo je u Čukaričkom.

SD

Komentari