BARSA I PSŽ NAŠLI NAČIN DA ZAVRŠE NEJMARA! Parižani će Brazilaca pozajmiti na godinu dana, a Katalonci će ga kupiti sledeće leto!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA I PSŽ NAŠLI NAČIN DA ZAVRŠE NEJMARA! Parižani će Brazilaca pozajmiti na godinu dana, a Katalonci će ga kupiti sledeće leto!

Katalonski Sport otkriva da su PSŽ i Barselona pronašli način da odrade transfer Nejmara i to tako što će Parižani pozajmiti Brazilca Barsi sa obavezom otkupa.

Barsa trenutno nema novca za dovođenje Brazilca pa joj ta opcija najbolje odgovara. Ideja je da sledećeg leta sakupi potreban novac (200 miliona evra) i najzad vrati Nejmara u svoje redove.

Prvak Španije je, podsetimo, već doveo Grizmana iz Atletika i De Jonga iz Ajaksa za 195 miliona evra, a ukupno su potrošili 235 miliona na pojačanja pa nemaju puno manevarskog prostora.

Klub iz Katalonije prodao je Malkoma, Jaspera Silasena i Andrea Gomesa kako bi namakao potreban novac za Nejmara, ali to očigledno nije bilo dovoljno. Problem je i to što PSŽ odbija sve ponude u koje bi bili uključeni i fudbaleri.

U javnost su, u međuvremenu, isplivali detalji svađe Nejmara i sportskog direktora Leonarda, ali i brojni problem unutar svlačionice, pa se parižani žele rešiti nezadovoljnog Brazilca, ali ne ispod 200 miliona evra.

S druge strane, Nejmar više ne želi čekati niti se upuštati u daljnje razgovore u kojima bi ga ljudi iz kluba mogli opet nagovarati da se predomisli. Njegov stav je jasan.

Podsetimo, Nejmar je u PSŽ stigao pre dve godine iz Barselone za 222 miliona evra, što je i dalje svetski rekord!

Teleks.info

Komentari