BEJL, REMZI, OBAMEJANG, BISUMA... DA LI JE NJUKASL REALAN! Svrake odlučne da ostanu u Premijer ligi, sa ovim igračima...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEJL, REMZI, OBAMEJANG, BISUMA... DA LI JE NJUKASL REALAN! Svrake odlučne da ostanu u Premijer ligi, sa ovim igračima...

Njukasl je ispao iz FA Kupa, međutim, iako neprijatan, poraz je u drugom planu, tim ima samo jedno na pameti, da izbori opstanak. Nove gazde su sišle u svlačionicu kako bi ohrabrile tim posle poraza od nižerazrednog Kembridža.

Ono što se čeka su pojačanja, već je stigao engleski reprezentativac Kieran Tripije iz Atletika, ali kako pišu engleski mediji, potrebna su još tri ili četiri vrhunska igrača kako bi tim dobio obrise za proleće, odnosno grčevitu borbu za opstanak u drugom delu prvenstva.

Ništa se nije promenilo, nova ponuda za Botmana je otišla u Lil, Holanđanin je prva meta za štopersku poziciju, on bi se rado preselio na sever Engleske, ali francuski šampion ne želi da ga se odrekne ove zime. Sada je u igri i talentovani Badiašle iz Monaka koga žele vodeći evropski klubovi narednog leta.

Što se napadača tiče, tri imena su u igri, jedno je Obamejang iz Arsenala koji je na prvenstvu Afrike. Doskorašnji kapiten "Gunera" je u nemilosti Artete, čeka rasplet, Njukasl može da finansira njegova ogromna primanja. Alternative su Gabrijel Barbosa, ili Gabigol, ako tako hoćete i Divok Origi iz Liverpula, ali je Obamejang prva meta.

"Svrake" i dalje ubeđuju Remzija iz Juventusa da prihvati ponudu, bitno je da dovedu par igrača, kako bi ubedili ostale da je tim dovoljno jak da preživi. Recimo, ako dođe Remzi, on bi sa sobom mogao da povuče i Bejla. U veznom redu, ciljaju Iva Bisumu iz Brajtona...

Naravno, mnogo je imena, ali ono što je po pozicijama jasno, u svakoj liniji tima treba dovesti još po jednog igrača, ali štoper i napadač su prioritet. Treba opstati i onda na leto, kada i veliki broj slobodnih agenata bude u igri, Njukasl će biti u poziciji da ih privuče ogromnim platama.

Sportske

Komentari