BOMBA NA ČIZMI! NAPOLI I INTER POSTIGLI DIL, IKARDI SE SELI POD VEZUV ZA 60 MILIONA EVRA! Ostaje još samo da Mauro i Vanda Nara kažu DA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA NA ČIZMI! NAPOLI I INTER POSTIGLI DIL, IKARDI SE SELI POD VEZUV ZA 60 MILIONA EVRA! Ostaje još samo da Mauro i Vanda Nara kažu DA!

Tutosport javlja da je Inter prihvatio ponudu Napolija u visini od 60 miliona evra za Maura Ikardija! Preostalo je još samo dogovor s igračem i Vandom Narom, njegovom suprugom i agentkinjom.

Da sve bude još interesantnije, samo pre dva dana italijanska Gazeta delo Sport pisala je kako je Ikardi odbio ponude Napolija, Rome i Monaka, jer karijeru želi da nastavi u Juventusu. Ovaj list, pozivajući se na izvore iz "stare dame" ustvrdio je kako je argentinski internaciolanac dogovorio petogodišnji ugovor sa klubom iz Torina sa platom od 8 miliona evra po sezoni plus bonusi.

Podsetimo Ikardi je dobio odrešene ruke od rukovodstva i trenera Neroazura Antonija Kontea da promeni klub, a umestgo njega u Milano je stigao doskorašnji igrač Mančester junajteda Romelu Lukaku, a na pragu kluba iz Milana je i Aleksis Sančez, takođe iz Junajteda.

Inter je za svog napadača tražio između 55 i 60 miliona evra.

Ikardi je 2013. iz Sampdorije došao u Inter i u drugoj sezoni u dresu Neroazura (2014/15) bio je najbolji strelac Serije A.

Teleks.info


Komentari