IKARDI DOBEO ODLUKU, INTER OSTAO BEZ REČI! Argentinac i njegova žena i menadžerka Vanda presekli sve spekulacije o transferu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IKARDI DOBEO ODLUKU, INTER OSTAO BEZ REČI! Argentinac i njegova žena i menadžerka Vanda presekli sve spekulacije o transferu!

Mauro Ikardi nije u našim planovima i on to zna - početkom jula direktor milanskog kluba Đusepe Marota. Otkako je Antonio Konte postao trener Nerazura, u ekipi nema mesta za Argentinca.

Napadaču je zabranjeno čak i trenirati s prvom ekipom, a celog leta spominje se njegov transfer u Juventus, Napoli, Romu... Međutim, od svega toga nema ništa, a neće očito ni biti jer je Ikardi doneo odluku.

Želi ostati u Interu, s kojim ima ugovor do leta 2021. godine. On je poručio klupskim čelnicima da je njegova supruga i menadže Vanda Nara trudna i da čekaju treće dete. Zato Ikardi ne može organizirati selidbu u neki drugi grad te zbog nje i djce planira ostati u Milanu.

"U ugovoru jasno stoji da se igraču moraju osigurati uslovi za trening. Mi ćemo se toga pridržavati", poručio je pre nešto manje od mesec dana Marota pa je moguć i nezamisliv scenarij da Ikardi barem do januara prima platu a da ne igra i ne trenira s ostatkom ekipe.

On je u 219 utakmica zabio 124 gola za Inter i upisao 28 asistencija, ali se čini da je njegova priča u italijanskom klubu završila. Ostankom očito želi pokvariti planove Italijana koji traže pojačanja u napadu, a nadali su se da će zaraditi od njegove eventualne prodaje.

Dakle, igre na Meaci se nastavljaju

Index.hr/Teleks.info

Komentari