ČELZI SE VRAĆA NA PIJACU U JANUARU, LAMPARD NAPRAVIO LISTU ŽELJA! Nanišanio brutalna pojačanja!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ČELZI SE VRAĆA NA PIJACU U JANUARU, LAMPARD NAPRAVIO LISTU ŽELJA! Nanišanio brutalna pojačanja!

Čelsi je uložio žalbu na odluku o zabrani dva transfer roka, puni su samopouzdanja da će kazna biti ublažena, nije još zakazano ročište, ali navodno su već menadžerima "pustili glas" da će kupovati u januaru.

Prema nekin informacijama čak je napravljena lista igrača koji ih zanimaju kako bi ojačali konkurenciju, žele nove fudbalere na bekovskim pozicijama, Gaju iz Valensije kao i Menijea iz PSŽ. Priča se da je Aspilikueti vreme isteklo i da će on odbiti da mu produžavaju ugovor na po jednu sezonu.

Uz to, pojavila se priča da bi mogli da kupe Pjonteka od Milana, a neke mete poput Serhi Roberta iz Barselone su nerealne.

Novac od Azara bi mogao da bude utrošen već ove zime, ili na leto, prva meta se zna, Vilfred Zaha, koji je ostao u Palasu, ali ima obećanje da će ga pustiti na leto.

Lampard insistira na mlađim igračima, Ruben Dias iz Portugala je rešenje za štopersku liniju, tu su već Kristensen i povređeni Ridiger, kao i Kurt Zuma.

Videćemo hoće li Arbitraža smanjiti kaznu, ili će "Plavci" moraju da čekaju narednog leto. Ipak, izvori iz kluba tvrde da postoje velike šanse da suspenzija bude skinuta već za zimski prelazni rok.

Sportske.net

Komentari