DA LI JE OVO REALNO, ZIDAN PREUZIMA JUVENTUS?! Anjeli i Ronaldo dovode Zi-Zua u Staru damu, UBEĐENI SU DA ĆE IM ON DONETI LŠ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE OVO REALNO, ZIDAN PREUZIMA JUVENTUS?! Anjeli i Ronaldo dovode Zi-Zua u Staru damu, UBEĐENI SU DA ĆE IM ON DONETI LŠ!

Juventus je navodno spreman da dovede Francuza u Torino. Zidan je u odličnim odnosima sa Andreom Anjelijem, prvim čovekom Juvea, a Stara dama je spremila maksimalan ugovor za Francuza. Navodno će mu ponuditi trogodišnju saradnju vrednu osam miliona evra jer veruju da bi im Zidan povećao šanse za osvajanje Lige šampiona, a raširenih ruku bi ga dočekao i Kristijano Ronaldo koji je sa njim osvojio tri uzastopna trofeja u elitnom takmičenju.

Podsetimo, Real Madrid je bio u nimalo naivnoj situaciji u prošloj sezoni, pa se krajem iste među Los Blankose vratio Zinedin Zidan koji je Kraljevskom klubu doneo tri uzastopne lige šampiona. Osvojio je odmah na startu sezone Superkup Španije, ali je potom ispao iz Kupa kralja. Trenutno je prvi na tabeli posle pobede u El klasiku, ali imaju i negativan rezultat posle prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija.

Posle svega toga krenule su i spekulacije da bi Zidan mogao na kraju sezone da napusti Real. Uspeo je da popravi odnose sa Florentinom Perezom, ali su problmei u svlačionici počeli da budu ogromni.

SD

Komentari