RONALDO KRADE ZIDANU VAŽNOG IGRAČA - Juventus ponovo u šopingu u Realu! NA METI JE ISKO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO KRADE ZIDANU VAŽNOG IGRAČA - Juventus ponovo u šopingu u Realu! NA METI JE ISKO!

Španski i italijanski mediji pišu kako je Ronaldo od uprave 'stare dame' zatražio da mu dovedu Iska, bivšeg saigrača iz Madrida.

Fudbaler Reala je bio u planovima Zinedina Zidana, ali nikako nije uspeo ući u prvih 11, a status mu se još više pogoršao nakon loše sezone koja je iza 'kraljevskog kluba'.

Ronaldo ga očigledno cini i smatra da bi bio pravo pojačanje za Juventus koji želi već ove godine osvojiti Ligu šampiona.

Španci pišu kako će Juve ponuditi 65 miliona evra za Iska, ali i da Perez traži barem 80 pa će ipak morati pregovarati kako bi se ovaj transfer ostvario. Ako Paolo Dibala ode iz Torina, to će ubrzati pregovore oko Iska jer u Juventusu ne žele ostati krati za jednu veliku zvezdu.

Nedavno se pojavila i informacija da bi u Juventus mogao doći i Hames Rodrigez, a odavno se u tom kontekstu spominje i Marselo pa bi uskoro torinski sastav mogao početi ličiti na pobedničku ekipu Real Madrida.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je prošle godine prešao u Juventus za 117 miliona evra i vratio Seriju A u vrh ljstvice najpoželjnijih liga na svetu. Ronaldo je hteo s još jednim klubom doći na krov Europe, ali to mu još nije uspelo.

Juventus ipak treba dovesti nekoliko pojačanja kako bi se mogao nositi s najboljima, a Ronaldo ih traži u svom bivšem klubu.

Juventus je pokušao da vrati Pogbu, ali to im, kao ni Real Madridu, nije uspelo, pa su se okrenuli novim rešenjima.

Teleks.info100posto.hr

Komentari