(FOTO) KLOP ŠALJE MARKA GRUJIĆA U LIGU ŠAMPIONA, POMINJE SE I 18 MILIONA EVRA! Nije mogao da odbije prijatelja na klupi Borusije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) KLOP ŠALJE MARKA GRUJIĆA U LIGU ŠAMPIONA, POMINJE SE I 18 MILIONA EVRA! Nije mogao da odbije prijatelja na klupi Borusije!

Dvogodišnja epizoda Marka Grujića u Herti se završava. Pozajmica je istekla i srpski internacionalac će da se vrati na Enfild. Međutim, sve je izvesnije da u Liverpulu neće da se zadrži dugo.

Nemački Bild piše da će Grujić da ostane u Bundesligi, s tim što će da obuče dres Borusije iz Menhengladbaha. U opticaju je jednogodišnja pozajmica i mogućnost otkupa za 18 miliona evra.

Reč je o primamljivom rešenju za srpskog fudbalera, jer će "koltovi" gotovo sigurno da budu učesnici Lige šampiona sledeće sezone. Poslednji meč u dresu Herte, Grujić će da odigra sledećeg vikenda baš u Menhengladbahu.

Kao dodatni razlog za dolazak Grujića među "koltove", Nemci navode prijateljstvo menadžera Liverpula Jirgena Klopa i trenera Borusije Marka Rozea. Ugovor srpskog internacionalca sa Liverpulom ističe 2023.

Mediji

Komentari